Vepřový bůček grilovaný na špízu

Vepřový bůček grilovaný na špízu

Příspěvekod Mánek » 12 led 2014, 20:05

Ingredience:
800 g vepřového bůčku bez kosti a kůže
40 ml rostlinného oleje
10 stroužků česneku
1 svazeček koriandru
50 ml ústřicové omáčky
2 lžíce hnědého cukru
1 limetka
2 chilli papričky

Popis přípravy:
Olej smícháme s drceným česnekem, sekaným koriandrem, ústřicovou omáčkou a cukrem. Nakonec zastříkneme šťávou z limetky, podle chuti přidáme drcenou nebo najemno nakrájenou chilli papričku, dobře promícháme.

Bůček nakrájíme na tenké plátky, které vložíme do marinády a necháme alespoň tři hodiny odležet (nejlépe přes noc). Poté plátky vyjmeme a každý smotáme do roládky a napichujeme na špíz. Vložíme na gril a opékáme z obou stran dozlatova.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x