Grilovaná krkovice podle Wydry

Grilovaná krkovice podle Wydry

Příspěvekod Mánek » 17 lis 2016, 07:27

Suroviny:
krkovice bez kosti vcelku,
sádlo na škvaření,
cibule,
česnek,
celý kmín,
pepř,
sůl

Popis přípravy:
Vyškvařené sádlo i se škvarky nechat vlažné. Nasolit a opepřit krkovici bez kosti vcelku. Rozpálit kastrol a nasypat hrst kmínu. Až bude skákat, nalít to sádlo včetně škvarků. Přidat 3 rozmáčklé česneky a 3 přepůlené cibule včetně slupek. Do toho dát to maso a tři dny nechat v lednici. Maso potopené. Pak vyndat a 2.5 hodiny grilovat.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Grilovaná krkovice podle Wydry

Příspěvekod drobek » 17 lis 2016, 09:25

Tak tohle, tohle musí být děsná dobrota. Jen nevím, jak to vydržím nechat v lednici tři dny ???
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová


Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x