Vepřové saté 2

Vepřové saté 2

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 15:03

Vepřové saté 2
Southern Living Cooking School

1/2 kg vepřové svíčkové
1/2 hrnku červeného vinného octa
2 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku, drcený
1/4 lžička sušeného oregana, drceného

Maso strčte na 20 - 30 minut do mrazáku, ztuhlé se lépe krájí. Nakrájejte na plátky asi 5 mm silné. Marinujte ve směsi všeho ostatního aspoň 4 hodiny. Potom napíchejte na špízy a grilujte 12 - 15 minut za občasného pomazávání marinádou.
Originální recept doporučuje podávat s divokou rýží a třešňovými rajčátky.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1930
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x