Valašské ražniči

Re: Valašské ražniči

Příspěvekod parles » 24 zář 2014, 10:36

Mirďa píše:A ten bílek, kterým se to potírá, ten tam má co za smysl a funkci?

Bílek rychle ztuhne a udělá tenounkou krustičku, povrch se lépe uzavře a podrží víc šťávy uvnitř. Taky se někdy používá proto, aby jídlo při prudké tepelné přípravě méně prskalo. Na grillu to ale nevadí, takže škoda vajíčka! BB
To nejlepší teprve přijde!
Uživatelský avatar
parles
Grillmeister
 
Příspěvky: 195
Registrován: 05 lis 2010, 08:21
Bydliště: Děčín

Re: Valašské ražniči

Příspěvekod drobek » 24 zář 2014, 10:51

Dík Parlesi, tak jsem se zas něco dozvěděl. Vím, že se takhle používá v čínské kuchyni a taky proč, jen mi to teď nějak nedošlo.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Předchozí

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x