Valašské ražniči

Re: Valašské ražniči

Příspěvekod parles » 20 zář 2014, 16:46

No a lišky patří mezi houby, které se musí déle tepelně upravovat. Dal bych holubinky, pokud by to měly být lesní houby.
To nejlepší teprve přijde!
Uživatelský avatar
parles
Grillmeister
 
Příspěvky: 195
Registrován: 05 lis 2010, 08:21
Bydliště: Děčín

Re: Valašské ražniči

Příspěvekod j3david » 20 zář 2014, 17:19

No - teď už to vím taky. Ale i tak to byylo dobré.
Wiking
Uživatelský avatar
j3david
Grillmeister
 
Příspěvky: 257
Registrován: 16 čer 2012, 09:28

Re: Valašské ražniči

Příspěvekod Mirďa » 23 zář 2014, 15:07

A ten bílek, kterým se to potírá, ten tam má co za smysl a funkci?
Uživatelský avatar
Mirďa
Ze světa grilu
Ze světa grilu
 
Příspěvky: 277
Registrován: 01 čer 2012, 20:15
Bydliště: Trnávka, okr Nový Jičín

Re: Valašské ražniči

Příspěvekod drobek » 24 zář 2014, 08:43

Po pravdě nevím. Recept jsem našel kdesi a zkusil bez dumání.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Valašské ražniči

Příspěvekod j3david » 24 zář 2014, 08:46

Já taky tak ... určitě by to šlo i bez něj.
Wiking
Uživatelský avatar
j3david
Grillmeister
 
Příspěvky: 257
Registrován: 16 čer 2012, 09:28

PředchozíDalší

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x