Hanušovo ražniči

Hanušovo ražniči

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 15:22

Hanušovo ražniči
Vzpomínka na Hanuše a Svaťku Reisingerovy a sladké časy nicnedělání v gasthofu Gruber v Ramsau v Rakousku, kdy jsme si tohle ražniči pékávali v neděli k večeři a nadávali, jak musíme v lágru úpět a čekat až se konečně hneme do vytoužené Ameriky. To jsme ještě netušili, jak je nám vlastně dobře a že je to nejkrásnější a nejdelší životní dovolená. Tak ahoj Hanuši a Svaťko.

Naklepané vepřové nebo kuřecí maso na kousky
cibule nakrájená na čtverečky a podobně
špek taky na kousky
paprika taky na kousky
nějaká uzenina (klobása, točený salám...) na kolečka

Všechno na střídačku napichujeme na špízy a pak na mírném ohni pečeme.Maso můžeme před tím naložit do nějaké marinády, eventuelně vše po dohotovení potřít nějakou omáčkou.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x