Jehněčí špíz

Jehněčí špíz

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 15:29

Jehněčí špíz

600g jehněčí kýty bez kosti
sůl, mletý pepř
máta peprná
tymián
1 lžíce rajského protlaku
2 lžíce citronové šťávy
3 stroužky česneku
olej
200 g jogurtu
2 větší cibule
2 zelené papriky

Dokonale odblaněnou jehněčí kýtu nakrájíme na menší kousky (4-6 na porci), osolíme, okořeníme pepřem, mátou, tymiánem, pokapeme citronovou šťávou, olejem, rajským protlakem a jogurtem.
Promícháme a necháme několik hodin v chladu odležet. Odleželé maso napichujeme střídavě s plátky cibule a zelených paprik na ocelové jehly, namočíme do oleje a na grilu upečeme.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Jehněčí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x