Ražniči ze skopového a paprik

Ražniči ze skopového a paprik

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 15:40

Ražniči ze skopového a paprik
Gourmet Magazine

1 kg zadního jehněčího bez kosti, nakrájeného na kostky
1 a 1/4 hrnku bylinkově - česnekové marinády na skopové (viz sekce marinád)
4 až 5 velkých zelených paprik, nakrájených na kousky k napichování na špíz

Maso marinujte v 3/4 hrnku marinády 4 - 8 hodin.
Papriky spařte 30 vteřin ve vařící vodě, osušte a smíchejte s 1/4 hrnkem marinády.
Na špízy napíchejte střídavě maso a papriky.
Grilujte asi 4 minuty po každé straně, přitom mažte marinádou.

Poznámka: původní recept používá jako špízy větévky rozmarýnu. Čili, pokud je máte, použijte je, předem ve vodě namočené. Konce z masa čouhající obalte alobalem, aby neshořely.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Jehněčí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x