Pstruh na rožni

Pstruh na rožni

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 15:50

Pstruh na rožni

1,5 kg pstruha
200 g šťávy z granátových jablek
150 g čerstvého másla
20 g zelené petrželky
2 g mletého pepře
sůl

Rybě odstraníme hlavu, vyjmeme vnitřnosti, aniž bychom rozkrojili břicho a dutinu vymyjeme.
Pstruha osolíme, opepříme, napícháme na špíz a opečeme nad žhavým uhlím.
Při pečení potíráme máslem. Podáváme polité šťávou z granátových jablek a sypeme petrželí nebo zeleninou.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x