Vepřové maso a játra na špízu

Vepřové maso a játra na špízu

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 21:56

Vepřové maso a játra na špízu

400g vepřové kýty
100g vepřových jater
4 větší žampiony
1 zelená paprika
1 dl oleje
esence (viz suché směsi)
400 g míchané mražené zeleniny
40 g másla
sůl

Maso nakrájíme na kostky a ochutíme kořením. Zalijeme olejem a necháme marinovat asi hodinu. Játra nakrájíme na kousky.
Na špíz napichujeme střídavě kousky masa, jater, plátky žampionů, kousky zelené papriky a vše znovu okořeníme a opékáme na grilu. Na talíři uvolníme z jehly a doplníme zeleninou uvařenou v páře na pařáčku na knedlíky doměkka pokapanou rozpuštěným máslem, nebo ozdobte Beurre Maitre d'Hotel. (viz přílohy/ másla)
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Masové směsi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x