Emerilovo churrasco ražniči

Emerilovo churrasco ražniči

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 22:02

Emerilovo churrasco ražniči
Emeril Lagasse

0,5 kg na kostky nakrájeného skopového
0,5 kg na kostky nakrájeného vepřového
0,5 kg na kostky nakrájené polské či jiné klobásy
0,5 kg) na kostky nakrájených kuřecích prsíček
Krystalová (Kosher) sůl
2 hrnky vody
1/4 hrnku krystalové (kosher) soli
2 lžíce usekaného česneku
2 hrnky vaší oblíbené vinaigrette

Maso napíchejte na špízy, pěkně střídavě. Osolte, naskládejte do misky či skleněného pekáčku. Rozmíchejte 1/4 hrnku soli, česnek a vodu, to je vaše marináda. V ní maso marinujte přes noc, minimálně ale dvě hodiny. Grilujte 3 - 4 minuty po každé straně, za stálého pomazávání marinádou.
Servírujte s vinaigrette, do které si stolovníci namáčí sousta - kousky masa na vidličce.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Masové směsi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x