Suchá Jerk marináda dle Babi

Suchá Jerk marináda dle Babi

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 04 led 2012, 13:42

JERK MARINADA na maso i drůbež

2 cl cukru
1 1/2 čl cibule v prášku
1 1/2 čl sušeného thymianu
1 čl mletého nového koření
1 čl černého pepře
1/2 - 1 čl pomletého červeného pepře
1/2 čl soli
1/4 čl nastrouhaného oříšku
1/8 čl pomletého oříšků.

Vše smíchat a uskladnit ve skleničce se zabroušeným hrdlem. Toto množství stačí na ca. 1 1/2 kg masa. Jednoduše nasypat na maso a dobře vemnout. Já balím ještě maso do Frischhaltfolie a nechám přes noc v lednici uležet. Toto koření
pochází původem z Jamaiky.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Suché směsi k vtírání

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x