"Černé koření" na steaky

"Černé koření" na steaky

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 15:13

"Černé koření" na steaky

Suroviny:
1/3 hrnku sladké papriky
1 lžíce česnekového prášku
1 lžíce cibulového prášku
1 lžička bílého pepře, pokud možno čerstvě mletého
1 lžička černého pepře, taky pokud možno čerstvě umletého
1 lžička cayanského pepře
1/2 lžičky tymiánu
1/2 lžičky bazalky
1/2 lžičky oregana
1/4 hrnku soli

Smíchejte vše, skladujte v dobře uzavřené nádobě - kořence.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Suché směsi k vtírání

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x