Suchá směs na žebírka

Suchá směs na žebírka

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 15:34

podle Steven Reichlen

Suroviny:
1/4 hrnku hnědého cukru
1/4 hrnku sladké papriky
3 lžíce pepře
4 lžíce krystalové, nebo košer soli
2 lžičky sušeného česnekového prášku
2 lžičku sušeného cibulového prášku
2 lžičky celerového semínka
1 lžička cayanského (červeného) pepře

Všechny ingredience smíchejte v misce, rukama to jde lépe než nástrojem, taky proto, že hnědý cukr tvoří hrudky. Skladujte v těsné sklenici, pokud možno hnědé, nebo ve tmě.

Pro použití: 2 - 3 lžíce na kilo masa, dobře vetřete prsty a nechte v lednici zabalené v průhledné folii až několik hodin odležet.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1124
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Suché směsi k vtírání

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x