S kremžskou hořčicí

S kremžskou hořčicí

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 15:58

S kremžskou hořčicí
Čtenářský recept od Karla

1 dl oleje
1 dcl worchester sauce
2 lžíce liquid smoke (pokud tuhle vymoženost seženete)
1 lžíce křemžské hořčice (tu zas těžko seženeme tady v Americe)
trochu červeného (cayenského) pepře
2 stroužky česneku
jedna menší cibule

Vše rozmixovat, vložit maso a dát do lednice. Doba marinování závisí na tom kolik máte času, jak moc pepře jste tam dali a jak moc chcete mít maso mořeno. Kuřecí maso snáze přijímá chuť zvenčí a moří se kratší dobu.
K tomu chléb, bagetu, salát a spoustu piva.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x