Jablečně - tymiánová marináda

Jablečně - tymiánová marináda

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 16:05

Jablečně - tymiánová marináda

2 12 uncové plechovky jablečného koncentrátu, v Čechách nahraďte 1/4 l jablečného sirupu a vynechte med
1 dl oleje
4 lžičky rozemnutého sušeného tymiánu
2 lžíce medu
2 lžíce sojové omáčky

Vše smíchejte a maso marinujte 6 - 24 hodin v lednici. Doporučuje se na vepřové kotlety.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x