Ananasové chutney (čatní) na hovězí

Ananasové chutney (čatní) na hovězí

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 16:20

Ananasové chutney (čatní) na hovězí
Na 1,5 - 2 kg zadního hovězího

22 dkg (8 oz) drceného ananasového kompotu
1/4 hrnku A-1 sauce návod na podobnou omáčku viz: viewtopic.php?f=27&t=69
1 1/2 lžičky usekaného čerstvého zázvoru
1 lžička kari
1/4 lžičky mletého nového koření nebo hřebíčku
2 stroužky česneku, utřené
1 zelená cibule, nasekaná
1 - 2 jalapeňo papričky, nebo feferonky, nebo 1/2 lžičky cayanského pepře

Smíchejte všechno, včetně šťávy z kompotu. Tím pomažte maso v nekovové nádobě a nechte přes noc marinovat.
Pečte zvolna a při pečení potírejte omáčkou. PO dopečení nechte 10 minut odležet, krájejte pochopitelně napříč vlákna.
Zbylou omáčku dejte do hrnku, svařte a tím ještě polijte maso na míse.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x