Základní marináda na fahitu

Základní marináda na fahitu

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 16:49

Základní marináda na fahitu

5 stroužků česneku
1/3 hrnku sojové omáčky
1/3 hrnku červeného vinného octa
1/2 hrnku olivového oleje

V mixeru rozmixujte česnek, ocet a sojovou omáčku, až je to pěkně jednolité. Potom pomalu přikapávejte olej jako když děláte majonézu. Udělá to pěknou emulzi a v té pak maso marinujte. Maso na fahitu má být hovězí, krájené na tenoučké plátky, ještě slabší než řízky. Zkrátka co nejtenčí dokážete.
Co s tím dál je pak v receptech na jídla na roštu, z hovězího.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x