Japonská marináda

Japonská marináda

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 16:52

Japonská marináda
Autorem je Babi z Labuznik.com
na kuře, rybu, steak, tofu a zeleninu, asi na 1 kg masa

1/2 hrnku arašídového, nebo slunečnicového oleje
1/4 hrnku octa z rýžového vína + 2 lžičky cukru (nebo 1/4 hrnku ¨Mirin ¨ japonského vína)
3 lžíce světlé sójové omáčky (pokud možno japonské, je jemnější a méně slaná)
3 lžíce na jemno posekaného nebo nastrouhaného čerstvého zázvoru

Všechno to smícháme.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x