Marináda s bourbonskou whisky na steaky a kotlety

Marináda s bourbonskou whisky na steaky a kotlety

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 17:00

Marináda s bourbonskou whisky na steaky a kotlety

1 hrnek sojové omáčky
1 hrnek levné bourbonské whisky
1 rovná lžíce sušeného zázvoru
1 rovná lžíce hořčice, prášku
2 lžíce utřeného česneku
Pepř dle chuti

Vše smíchejte a maso marinujte, hovězí déle než vepřové.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x