Bylinná marináda na steaky

Bylinná marináda na steaky

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 17:27

Bylinná marináda na steaky
Autor Kamilka z Labuznik.com

1/8l červeného vína
1/8l oleje
stroužek utřeného česneku
1/2 lžičky pepře
1 lžíce provensálského koření (rozmarýn, majoránka, tymián, fenykl apod.)

Vše smícháme, maso potřeme marinádou, v plastikovém sáčku dáme do ledničky odležet a druhý den grilujeme.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků

cron

x