Pivni BBQ sauce

Pivni BBQ sauce

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 22 srp 2010, 16:56

Tak, pivo do ruky a s chutí do toho

1 hrnek piva, pokojové teploty
1 hrnek kečupu
1/4 hrnku bílého octa. Pozor, píšu to v Americe, místní ocet má jen 5%. Domácí 8% zřeďte 1:1 vodou
1/4 hrnku Worcestere sauce
1 lžíce cibulového prášku
1 lžíce hořčice v prášku, tedy koření
1/4 hrnku hnědého cukru
1/2 hrnku jemně usekané cibule
kůra z poloviny citronu

Vše krom cibule a citronové kůry přiveďte v hrnku do varu, zvolna vařte asi 10 minut. Přidejte cibuli a citronovou kůru, povařte ještě 5 minut. Pak rozmixujte. Hodí se na všechny druhy mas.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na BBQ sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x