Cajun Barbecue Sauce

Cajun Barbecue Sauce

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 22 srp 2010, 17:03

Cajun Barbecue Sauce
podle Derrick Riches

2 hrnky vývaru, může být jakýkoli, "pravý" či z kostky
20 dkg (1/2 pound) prorostlé anglické slaniny (bacon)
1 1/2 hrnku usekané cibule
1 1/2 hrnu chilli sauce
1 hrnku medu
3/4 hrnku pražených pecan oříšků, jemně usekaných
5 lžic pomerančového džusu
kůra a dužina z půlky pomeranče
totéž ze 1/4 citrónu
4 lžíce másla
2 lžíce citrónové šťávy
4 stroužky česneku, rozdrcené
1 lžíce Tobasco
1 lžíce sušené práškové cibule
1 lžíce sušeného práškového česneku
1 lžíce soli
1 1/2 lžičky černého pepře
1 1/2 lžičky bílého pepře
1 1/2 lžičky cayanského pepře

Smíchejte suché = práškové ingredience, dejte stranou. Slaninu opečte na pánvi do křupava, vyndejte a pak usekejte na drobky.Do tuku hoďte cibuli a opečte do tmavě zlatova. Přidejte směs koření, rozmíchejte, přidejte vše ostatní krom másla, uveďte do varu, zmírněte oheň a asi 10 minut poduste. Vyndejte pomerančovou a citrónovou kůru a vařte dalších asi 15 minut. Pak přidejte máslo, nechte rozpustit a sundejte s plotny.
Až to vychladne vše do hladka rozmixujte.
Poznámka:Jak vidno, ta slanina nemusí být moc nadrobno, jen tak aby to mixer zvládnul.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na BBQ sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x