Bacardi BBQ Sauce

Bacardi BBQ Sauce

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 11 lis 2010, 17:48

Bacardi BBQ Sauce
odzkoušeno od BS/volně podle Grillmönch

0,5l laciného Bacardi (bílý rum)
0,5l Coca Cola
0,5l piva jedno jaké
4 Pl vinného octa
100ml Worcester Sauce
5 Pl medu
2 Pl hořčice
2 Pl Tabasco červené
2 Pl Tabasco zelené můžete vzít i jen jeden druh
400-500g rozmačkaných rajčat ( Aldi/Lidl v papírovém kartonu)
3 Pl Ajvarove pasty (původ Jugoslávie)
20 x ostrých Piri Piri papriček (feferonka jde taky, ale ne tolik), mě to bylo moc dal jsem jich jen 10
50-100g rajského protlaku
4 velké stroužky česneku
4 červené papriky bez kůžičky
4 cibule

Papriku a cibuli nakrájet na male kousky a a v pánvi ( prvně papriku pak cibuli) na pivě nechat zesklovatět. Obojí pak dát do vetšejšího hrnce. K tomu přidat Piri Piri pokrájené papričky, česnek, rozmačkaná rajčata a vše na jemno rozmixovat. Dodáme všechny zbyle suroviny a necháme pomalu vařit (nepřipálit). Zbytek Bacardi nevypijeme, ale způsobně rozdělíme do připravených lahvi( 3-4 lahve 0,75l .) Uvařenou ještě horkou BBQ Sauce do nich vlijeme a lahve pevně uzavřeme. Obrátíme dnem nahoru a pod utěrkou na teplem miste necháme zastelirizovat až do studena. Hotovo.

Doba přípravy i s vařením je asi tak 3-4 hodiny, ale výsledek Vás odmění a překvapí. Vaši hoste budou určitě nadšeni. :AD :AD .
Přílohy
bacardi sosse.jpg
To zbylo pro mě.
bacardi sosse.jpg (75.32 KiB) Zobrazeno 5850 krát
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Bacardi BBQ Sauce

Příspěvekod drobek » 11 lis 2010, 18:31

A tak to jo, tohle já můžu. Je v tom alkohol. Někde tady je předpis od doktora a mám takové tušení, že to tam je. Jak praví můj podpis dole: K spokojenému životu...
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Bacardi BBQ Sauce

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 11 lis 2010, 18:41

Jo Drobecku budeme to davat na predpis a hlavne od DOKTORA. Zkus ji je perfektni. :AF :D
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Bacardi BBQ Sauce

Příspěvekod Mánek » 11 lis 2010, 19:04

Až na to Bacardi by to šlo. Čím to nahradit? Stačí třeba slivovice? :D
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Bacardi BBQ Sauce

Příspěvekod drobek » 11 lis 2010, 19:07

Já myslím že ne. Slivivice má dost svérázný čuch, co takhle bílý rum, kdysi, když se ještě tuzemáku říkalo rum byl k dostání taky bílý rum. Z něj by to šlo.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Další

Zpět na BBQ sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x