Omáčka s vínem a houbami

Omáčka s vínem a houbami

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 17 srp 2010, 18:04

Omáčka s vínem a houbami

Suroviny:
3 lžíce másla
2 hrnky hub na plátky nakrájených
1/4 hrnku bílého vína
2 lžíce usekané petrželky
1/2 lžičky sušeného taragonu, rozdrceného
1 kostka masoxu, rozdrcená

Postup:
Na másle osmažte houby jako na smaženici až jsou měkké. Přidejte vše ostatní a zvolna vařte za stálého míchání, asi 4 minuty. Servírujte horké na steaky, ale ono je to dobré i na jiné maso.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Steak sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x