Houbová omáčka na steaky

Houbová omáčka na steaky

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 17 srp 2010, 18:17

Od pana Slunéčka ze Slovinska

Suroviny:
2 kostky masoxu, v originále je to Maggi Bratensaft
plechovka naložených žampiónů, asi 160 g, na drobno pokrájených
100 ml řídké kyselé smetany
pro chuť něco Vegety (Podravky)

Ze 1/4 litru vody a dvou kostek připravte silný vývar, přidejte houby, povařte.
Potom přidejte smetanu a nechte znovu přejít varem. Vegetu podle chuti.
Rodina pana Slunéčka tuhle omáčku používá na vepřové plátky, ale i na krůtí, maso je křehčí a jak říká, lahodnější.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Steak sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x