Tzatziki Sauce

Pasty, omáčky jako příchuť, šťávy apod. Nejsou to sice přílohy v pravém smyslu slova, no ale kam jinam s tím?

Tzatziki Sauce

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 20 srp 2010, 16:00

Tzatziki Sauce
podle Emeril Lagasse

Suroviny:
1 středně velká salátová okurka, semeník vybraný a pak nastrouhaná
1 hrnek bílého jogurtu
1 lžíce olivového oleje
1 lžička citronové šťávy, nebo bílého vinného octa
1/2 lžičky soli
1 lžička oregana
1 lžička drceného česneku

V míse to vše smíchejte a nechte aspoň hodinu v lednici odpočinout.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Věci k vaření nápomocné

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

x