Vylepšená hořčice

Pasty, omáčky jako příchuť, šťávy apod. Nejsou to sice přílohy v pravém smyslu slova, no ale kam jinam s tím?

Vylepšená hořčice

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 20 srp 2010, 16:04

Vylepšená hořčice

Hořčici šleháme za přikapávání oleje, až je hladká jako majonéza. Potom vmícháme jemně nasekanou cibulku a petrželku.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1114
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Věci k vaření nápomocné

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x