Blue cheese dresink - Salátová zálivka z Nivy

Pasty, omáčky jako příchuť, šťávy apod. Nejsou to sice přílohy v pravém smyslu slova, no ale kam jinam s tím?

Blue cheese dresink - Salátová zálivka z Nivy

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 10:25

Blue cheese dresink - Salátová zálivka z Nivy
podle American Test Kitchen

Suroviny:
2 1/2 unce ( 70 G) nadrobené Nivy
3 lžíce podmáslí
3 lžíce zakysané smetany
2 lžíce majonézy
2 lžičky bílého vinného octa
1/ lžičky cukru
1/8 lžičky česnekového prášku
sůl a pepř, na závěr a dle chuti

V misce rozmíchejte sýr s podmáslím, opatrně, aby se nevytratily drobky. Vmíchejte ostatní ingredience, přidejte sůl a pepř dle vlastní chuti. Zálivka vydrží až 1 týden v lednici a v uzavřené nádobě.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1116
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Věci k vaření nápomocné

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x