Ředkvičkový dip

Pasty, omáčky jako příchuť, šťávy apod. Nejsou to sice přílohy v pravém smyslu slova, no ale kam jinam s tím?

Ředkvičkový dip

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 10:38

Ředkvičkový dip
Autor lemarti (Lenka) z Toprecepty.cz
Uveřejněno se souhlasem autorky receptu

Suroviny:
svazek ředkviček
zakysaná smetana
tvaroh
sůl
bílý pepř

Ředkvičky nastrouháme na jemno, vymačkáme šťávu, dáme půlku zakysané smetany a 2 lžíce tvarohu, osolíme, opepříme. Promícháme a dáme do lednice vychladit.

Poznámka:
Dobré k bramborám vařeným ve slupce, k hranolkům a taky ke grilovanému masu. Proto je to tady.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Věci k vaření nápomocné

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x