Pikantní zelené fazolky se sušenými rajčaty

Luštěniny, rýže a podobně, jakož i knedle všeliké.

Pikantní zelené fazolky se sušenými rajčaty

Příspěvekod drobek » 26 říj 2014, 13:00

1.jpg
1.jpg (41.94 KiB) Zobrazeno 1402 krát

Recept i fotka od wydry.

Zelenou fazolku povařit na al dente a hned dát do ledové vody (aspoň studené) aby zůstala zelená.
Mezitím si smíchat cca 2 lžíce oleje ze sušených rajčat s 1 lžičkou harissy a troškou bazalky, soli a pepre.
Nasucho opect bílý sezam
Na proužky nastříhat sušená rajčata.
Smíchat s vychladlými fazolkami, nazdobit ještě rajčaty, zakápnout citronem.
Posypat sezamem, ještě jsem dala černý sezam
Je to pecka, fakt!
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1941
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ostatní přílohy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x