Sladké a uzené fazole

Luštěniny, rýže a podobně, jakož i knedle všeliké.

Sladké a uzené fazole

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 18 srp 2010, 12:19

podle Steven Reichlen

Suroviny:
4 silné proužky anglické slaniny, nakrájené na proužky
2 středně velké cibule, usekané
1/2 zelené papriky, jemně usekané
2 stroužky česneku, jemně usekané
1 kg konzervovaných fazolí, scezených. Nemáte-li konzervu, musíte je den předem namočit a uvařit
1/3 hrnku melasy
1/4 hrnku vaší oblíbené barbecue omáčky
1/4 hrnku kečupu
3 lžíce hnědého cukru nebo podle chuti
1 lžíce worcesterové sauce
1 lžíce hořčicového prášku
1 lžíce jablečného octa
1 lžička tekutého kouře (liquid smoke), nebo podle chuti
sůl, pepř

V hrnci vypražte slaninu, tuk krom 2 lžic slijte. Přidejte cibuli, papriku a česnek, vařte až to změkne, asi 5 minut. Vmíchejte vše ostatní a vařte nepřikryté, asi 10 - 15 minut za stálého míchání až to zhoustne. Přidejte sůl a pepř podle chuti.
Jako alternativu můžete dát do trouby 175°C (350°F) na 30 minut.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Ostatní přílohy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x