Stránka 2 z 4

Re: Obyčejný bramborový salát

PříspěvekNapsal: 12 pro 2010, 08:39
od Mánek
To bude jen zkušební ochutnávková porcička, by mě rodina zabila, kdyby nebyl stejný salát jako každý rok! CC

Re: Obyčejný bramborový salát

PříspěvekNapsal: 13 pro 2010, 14:47
od gmp
Já bych z toho Máňova salátu vytáh to uzené, to bych teda tam vůbec nedával. Pak bych to všechno přehnal přes prase. :-)

Re: Obyčejný bramborový salát

PříspěvekNapsal: 13 pro 2010, 17:11
od kikimor
Zkuste do hotového salátu přidat kapii naloženou ve sladkokyselém nálevu s olejem, nadrobno nakrájenou s trochou nálevu(dle množství salátu a vaší chuti). Jedl jsem tuto dobrotu na Jižní Moravě při zabíjačce, kdy hlavní chod bylo pečené maso zabalené v košilce(pohrudnice?) a tento salát. Od té doby ho dělám i k pečené huse, nebo kachýnce.

Re: Obyčejný bramborový salát

PříspěvekNapsal: 13 pro 2010, 20:50
od drobek
Ta paprika zní zajímavě, zkusím to.

Re: Obyčejný bramborový salát - kikimor

PříspěvekNapsal: 13 pro 2010, 22:56
od Mánek
Jasně že pohrudnice, ale u řezníka se dostane jedině pod názvem bránice! :lol: