Máslo s nivou a šalotkou na steaky

Máslo s nivou a šalotkou na steaky

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 19 srp 2010, 19:44

Máslo s Nivou a šalotkou na steaky
podle Emeril Lagasse

Suroviny:
4 lžíce změklého másla
2 lžíce jemně usekané šalotky
2 lžíce nastrouhané Nivy (Blue cheese)
2 lžičky usekané petrželky
Sůl a pepř

Vše utřete dohromady, až je z toho krém. Potom vyklopte na plastikovou folii nebo voskovaný papír, udělejte z toho tyčku asi 2,5 cm v průměru a narolujte.
Dejte do lednice ztuhnout. Pro použití krájejte na špalíčky, ty pokládejte na hotové steaky.
Špalíček můžete také uchovávat v mrazáku takzvaně "na pak".
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Másla

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x