Beurre Maitre d'Hotel

Beurre Maitre d'Hotel

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 19 srp 2010, 19:45

Beurre Maitre d'Hotel (Bylinkové máslo)
Podle mistra kuchaře Emerila Lagasse

Suroviny:
1 máslo v pokojové teplotě, tedy změklé
1/4 hrnku usekané čerstvé petrželky
3 lžíce čerstvé citronové šťávy
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky pepře, pokud možno čerstvě mletého

Vše řádně promíchejte a zabalte do plastikové folie ve formě tyčky, asi 3 cm silné. Konce zamotejte a uložte v lednici. Pro použití odřízněte plátek a odstraňte "slupku".
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1125
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Másla

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x