Cléb z domácí pekárny zadělaný pivem

Cléb z domácí pekárny zadělaný pivem

Příspěvekod Dag » 31 pro 2010, 08:15

25O ml piva
100 ml vody
250 g hladké pšeničné mouky
150 g hladké žitné tmavé mouky
2 lžičky kmínu
1lžička soli
1/4 čerstvého droždí /kostička váží 42g/

Do formy domácí pekárny dáme v popsaném pořadí
Pekárnu nastavíme na KLASIK
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

Zpět na Chléb, rohlíky, topinky a jiné pečivo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x