Stránka 1 z 1

Texas Toast

PříspěvekNapsal: 19 srp 2010, 21:08
od Brutzel-Svejk
Texas Toast
podle Emeril Lagasse

Suroviny:
4 lžíce hodně rozměklého másla
1 1/2 lžičky drceného česneku
1 lžička Emerilovy Esencehttp://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=24&t=41&sid=5c36141e78c0c318b9a37ce6bf153e9f
4 silné (inu Texas) plátky bílého toastového chleba
1 lžíce čerstvé usekané petrželky na ozdobení

Rozehřejte gril.
V misce smíchejte máslo, česnek a esenci, až je z toho jednolitá pasta.
Na grilu opečte plátky chleba z jedné strany, namažte kořeněným máslem a grilujte máslovou stranou nahoru.

Až je i spodní strana ogrilovaná a máslo navrchu rozteklé, je to hotovo. Rozkrojte na trojúhelníky a servírujte posypané petrželkou.