Zelenina po Řecku

Zelenina po Řecku

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 18 srp 2010, 12:36

Zelenina po Řecku
podle Luďka z Atén

Suroviny:
1 středně velký lilek
1 malý Baklažán
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 středně velká cibule
20 žampionů
1 dl olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
2 rozdrcené stroužky česneku
1 lžička oregana

Zeleninu dobře omyjte. Smíchejte olej, citronovou šťávu, česnek a oregano, nechte odležet. Nakrájejte lilek a baklažán na centimetrové plátky, papriky na kolečka, cibuli na dílky, vše dobře a rovnoměrně pokropte směsí.
Předehřejte gril, vše rozprostřete na mřížku, raději jemnější, a během pečení často znovu potírejte olejovou směsí. Grilujte až je vše měkké.
Použití - jako příloha k masu.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Zelenina po Řecku

Příspěvekod Mánek » 08 kvě 2013, 11:08

Pepo, lilek a baklažán jsou jedno a to samé. Nemyslel jsi třeba malý patizon?
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Zelenina po Řecku

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 08 kvě 2013, 16:17

Za ty preklady me kdysi trefi.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko


Zpět na Grilovaná a jiná zelenina

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x