Zelenina na grilu

Re: Zelenina na grilu

Příspěvekod Mirďa » 24 črc 2012, 12:07

Za mně mohu říct že elektřinu bych moc nebral, pokud by vyloženě nebylo zbytí, jak se zmiňovalo někde na balkón. Jestli plyn a nebo uhlí? Já zvedám palec pro gril na uhlí, z mého pohledu je to podstata grilování a pokud to člověk dostane do ruky, tak nemá problém v pohodě uživit celou rodinu i s "příslušenstvím". Plynový gril mám taky a není špatný, jednodušší práce, ale stereotypní činnost, o vůni ani nemluvě, pokud nepoužiji kouřový box na štěpky. Taková venkovní trouba bych řekl, ale občas se hodí, když je málo času a velký hlad HP.
Cuketa je na gril opravdu vděčný materiál, stačí jen sůl a pepř, lehce postříknout olejem a šup s ní na gril. Nahradí i brambory či jiné přílohy a tak je to vlastně prudce dietní. CC
Uživatelský avatar
Mirďa
Ze světa grilu
Ze světa grilu
 
Příspěvky: 288
Registrován: 01 čer 2012, 20:15
Bydliště: Trnávka, okr Nový Jičín

Re: Zelenina na grilu

Příspěvekod drobek » 24 črc 2012, 14:52

Mirďo velké ano. Mám oba, plyn i uhlí, plyn je narychlo, a když potřebuju opravdu regulovat teplotu. A na steaky jedině plyn a kouřový balík, právě kvůli teplotě. banan;
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1940
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Zelenina na grilu

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 24 črc 2012, 19:40

Ja myslim, ze plyn je pro lenochy DD kterym se nechce hrat z masem a maji strach z prohry (nehotove maso a pod.) :D
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1123
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Zelenina na grilu

Příspěvekod Mirďa » 24 črc 2012, 20:05

Tak tyto Tvoje slova Švejku, tyto Tvoje slova bych dal tesat do kamene!
Uživatelský avatar
Mirďa
Ze světa grilu
Ze světa grilu
 
Příspěvky: 288
Registrován: 01 čer 2012, 20:15
Bydliště: Trnávka, okr Nový Jičín

Re: Zelenina na grilu

Příspěvekod drobek » 24 črc 2012, 21:58

No tak mám strach z prohry. Kamenujte mně. CC Ale když jednoho z ničeho nic přepadne hlad, to se nedá čekat hodinu až se to pořádně rozhoří. BB Stejně, když mi na steaku opravdu záleží, potřebuju dodržet teplotu, plyn je lepší. Howgh. HP Já samozřejmě vím, že na uhlí to je lepší, ale co já vím čím topíte v Evropě ;) , tady je všechno jinak. Tady mi to trvá opravdu hodinu i víc, od zapálení komínu po vysypání na gril. A dřevěné uhlí v komíně nezapálím, bez použití tekutých chemikálií vůbec. Zkusil jsem, marně. :(
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1940
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

PředchozíDalší

Zpět na Grilovaná a jiná zelenina

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x