Stránka 2 z 3

Re: Zelenina na grilu

PříspěvekNapsal: 24 črc 2012, 12:07
od Mirďa
Za mně mohu říct že elektřinu bych moc nebral, pokud by vyloženě nebylo zbytí, jak se zmiňovalo někde na balkón. Jestli plyn a nebo uhlí? Já zvedám palec pro gril na uhlí, z mého pohledu je to podstata grilování a pokud to člověk dostane do ruky, tak nemá problém v pohodě uživit celou rodinu i s "příslušenstvím". Plynový gril mám taky a není špatný, jednodušší práce, ale stereotypní činnost, o vůni ani nemluvě, pokud nepoužiji kouřový box na štěpky. Taková venkovní trouba bych řekl, ale občas se hodí, když je málo času a velký hlad HP.
Cuketa je na gril opravdu vděčný materiál, stačí jen sůl a pepř, lehce postříknout olejem a šup s ní na gril. Nahradí i brambory či jiné přílohy a tak je to vlastně prudce dietní. CC

Re: Zelenina na grilu

PříspěvekNapsal: 24 črc 2012, 14:52
od drobek
Mirďo velké ano. Mám oba, plyn i uhlí, plyn je narychlo, a když potřebuju opravdu regulovat teplotu. A na steaky jedině plyn a kouřový balík, právě kvůli teplotě. banan;

Re: Zelenina na grilu

PříspěvekNapsal: 24 črc 2012, 19:40
od Brutzel-Svejk
Ja myslim, ze plyn je pro lenochy DD kterym se nechce hrat z masem a maji strach z prohry (nehotove maso a pod.) :D

Re: Zelenina na grilu

PříspěvekNapsal: 24 črc 2012, 20:05
od Mirďa
Tak tyto Tvoje slova Švejku, tyto Tvoje slova bych dal tesat do kamene!

Re: Zelenina na grilu

PříspěvekNapsal: 24 črc 2012, 21:58
od drobek
No tak mám strach z prohry. Kamenujte mně. CC Ale když jednoho z ničeho nic přepadne hlad, to se nedá čekat hodinu až se to pořádně rozhoří. BB Stejně, když mi na steaku opravdu záleží, potřebuju dodržet teplotu, plyn je lepší. Howgh. HP Já samozřejmě vím, že na uhlí to je lepší, ale co já vím čím topíte v Evropě ;) , tady je všechno jinak. Tady mi to trvá opravdu hodinu i víc, od zapálení komínu po vysypání na gril. A dřevěné uhlí v komíně nezapálím, bez použití tekutých chemikálií vůbec. Zkusil jsem, marně. :(