Cukrový chřest

Cukrový chřest

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 18 srp 2010, 14:29

Grilovaný cukrový chřest
podle Rory Schepisi

Suroviny:
1 svazek chřestu, asi 20 kusů
1/4 hrnku olivového oleje
1/2 hrnku cukru
1 lžička košer soli
strouhaná kůra z poloviny pomeranče

Odkrojte konce tvrdé konce chřestu a obalte ho v oleji, cukru a soli. Grilujte asi 15 minut, až cukr začne karamelizovat.
Podávejte posypané strouhanou pomerančovou kůrou.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1124
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Grilovaná a jiná zelenina

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x