Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Re: Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

Příspěvekod j3david » 10 pro 2012, 14:41

Vždyť jsem si myslel že už nic nového sem nedám ... vše už bylo řečeno dříve. Nicméně výzvy abych to napsal se periodicky opakovaly.
Wiking
Uživatelský avatar
j3david
Grillmeister
 
Příspěvky: 257
Registrován: 16 čer 2012, 09:28

Re: Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 10 pro 2012, 15:08

Kacenka uz lezi pripravena. Vecer jdu na to. HP
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

Příspěvekod drobek » 10 pro 2012, 16:03

Děkuju moc a moc, to to chtělo. CC
K Parlesovi, člověk se učí celý život. Pomalý hrnec mám rád, ovšem přiznávám, že dělat v něm kachnu by mně nikdy nenapadlo. Vyzkouším až v Česku po přestěhování, pomalý hrnec už nemám, daroval jsem ho charitě. Do Česka ho nepovezu, je tam jiný proud (220 místo místních 110).
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 10 pro 2012, 21:06

21:00 Po hodině při 100° a pod pokličkou se mi maso ani moc neprohřálo. Nechám ještě hodinu.
22:00 Zalito sadlem zitra bude kostovačka.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 11 pro 2012, 14:18

Zatisi v 11:00

Zatisi pro chlapy.jpg
Bylo to velmi chutne.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

PředchozíDalší

Zpět na Drůbeží maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků

cron

x