Kuře na špičkách

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Kuře na špičkách

Příspěvekod drobek » 25 říj 2014, 12:56

1.jpg
1.jpg (35.38 KiB) Zobrazeno 2818 krát
Recept i fotka od wydry

kuřecí maso
špičky (jiné houby, ale i jiná chuť)
1 žloutek
máslo
3 lžíce smetany
bílého vína (jen aby byla omáčka navinula)
trocha hladké mouky
pepř, sůl.

Kuře osolíme, opepříme a opečeme na másle v troubě nebo na pánvi (Kro v remosce)
Když zčervená, přidáme houby a víno.
Podléváme kuře během pečení buď vínem, nebo vinným střikem.
Upečené kousky kuřete vyndáme, šťávu s houbami zalijeme smetanou rozmíchanou s moukou a žloutkem. Za stálého míchání krátce povaříme.
Dochutím pepřem a soli, dala jsem trochu pseudosafránu.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Drůbeží maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků

cron

x