Paštika "játrový sýr"

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Re: Paštika "játrový sýr"

Příspěvekod drobek » 21 úno 2012, 21:12

Dag, už dávno jsem omylem zjistil, že zavařovat netřeba. Totiž, v létě, když by ly levné rajčata i papriky z domácího chovu, navařil jsem několik sklenic leča a bez sterilování uložil v lednic. Pravda je, že sklenice byly neobvykle čisté, myla je Anička, a lil jsem to do nich horké. Po roce jsem jednu našel vzadu a byla jedlejší než čerstvé lečo. Jak vidno přežili jsme to ve zdraví a od té doby se se zavařováním neobtěžuju. :lol:
Mánku, tvá pochvala mně těší a s přidáním fotek víc než silně souhlasím. Mohl jsem je přidat sám, ale je to tvůj recept a tvé duchovní vlastnictví. Proto jsem ti je jen poslal. Ale jsem víc než potěšen, (nezaměňovat prosím s poděšen). banan;
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1926
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Paštika "játrový sýr"

Příspěvekod Mánek » 21 úno 2012, 21:32

Ále, moje duchovno to rozhodně není, krom toho si na to nijak nepotrpím. Jsem rád, že jsem tě nepoděsil, ale potěšil! :)
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Paštika "játrový sýr"

Příspěvekod Dag » 11 bře 2012, 22:30

Blahopřeji Drobku, paštika se Ti opravdu povedla.
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

Re: Paštika "játrový sýr"

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 13 srp 2012, 07:22

Manecku, co je vepřový výřez tučný?
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1113
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Paštika "játrový sýr"

Příspěvekod Mánek » 13 srp 2012, 08:10

Jak se upravuje vepřové maso a ořezává se z něj to tučné, takže je to asi tak půl na půl tuk a maso. Prorostlý bůček to klidně nahradí, jenom je dražší, aspoň v Čechách. :)
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

PředchozíDalší

Zpět na Jiné maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x