Stránka 4 z 5

Re: Paštika "játrový sýr"

PříspěvekNapsal: 21 úno 2012, 21:12
od drobek
Dag, už dávno jsem omylem zjistil, že zavařovat netřeba. Totiž, v létě, když by ly levné rajčata i papriky z domácího chovu, navařil jsem několik sklenic leča a bez sterilování uložil v lednic. Pravda je, že sklenice byly neobvykle čisté, myla je Anička, a lil jsem to do nich horké. Po roce jsem jednu našel vzadu a byla jedlejší než čerstvé lečo. Jak vidno přežili jsme to ve zdraví a od té doby se se zavařováním neobtěžuju. :lol:
Mánku, tvá pochvala mně těší a s přidáním fotek víc než silně souhlasím. Mohl jsem je přidat sám, ale je to tvůj recept a tvé duchovní vlastnictví. Proto jsem ti je jen poslal. Ale jsem víc než potěšen, (nezaměňovat prosím s poděšen). banan;

Re: Paštika "játrový sýr"

PříspěvekNapsal: 21 úno 2012, 21:32
od Mánek
Ále, moje duchovno to rozhodně není, krom toho si na to nijak nepotrpím. Jsem rád, že jsem tě nepoděsil, ale potěšil! :)

Re: Paštika "játrový sýr"

PříspěvekNapsal: 11 bře 2012, 22:30
od Dag
Blahopřeji Drobku, paštika se Ti opravdu povedla.

Re: Paštika "játrový sýr"

PříspěvekNapsal: 13 srp 2012, 07:22
od Brutzel-Svejk
Manecku, co je vepřový výřez tučný?

Re: Paštika "játrový sýr"

PříspěvekNapsal: 13 srp 2012, 08:10
od Mánek
Jak se upravuje vepřové maso a ořezává se z něj to tučné, takže je to asi tak půl na půl tuk a maso. Prorostlý bůček to klidně nahradí, jenom je dražší, aspoň v Čechách. :)