Králičí předek na kmíně s těstovinami

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Králičí předek na kmíně s těstovinami

Příspěvekod Mánek » 25 črc 2017, 16:25

DSCF1692a.JPG
DSCF1692a.JPG (91.36 KiB) Zobrazeno 361 krát


Suroviny:
2 králičí předky,
2 lžíce sdla,
1 cibule,
1 stroužek česneku,
drcený kmín,
drcený pepř,
sůl,
400 ml zeleninového nebo drůbežího vývaru,
strouhanka z tvrdého chleba na zahuštění,
těstoviny

Popis přípravy:
Králičí předky podél páteře rozdělíme na dvě poloviny a osolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek rozmáčkneme a nakrájíme na kousky. Na pánvi rozpálíme sádlo a maso na něm z obou stran dočervena osmažíme. Osmažené maso vyjmeme, do pánve dáme cibuli a česnek, a restujeme. Když začne cibule růžovět, přidáme k ní kmín a cibuli dosmažíme dorůžova. Do pánve vrátíme zpět maso, podlijeme vývarem, dochutíme pepřem a solí, přiklopíme poklicí a za snížené teploty dusíme do změknutí masa. Měkké maso vyjmeme, do šťávy přidáme chlebovou strouhanku a vaříme, dokud šťáva nezhoustne a chléb se nerozpustí. Dochutíme, do hotové šťávy vrátíme prohřát maso, a podáváme s vařenými těstovinami.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Králičí předek na kmíně s těstovinami

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 26 črc 2017, 21:00

Mám jednoho ušáka v mrazáku tak to vyzkouším.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1114
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko


Zpět na Jiné maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x