Hovězí stejky po mexicku - Carne Asada con Sevollitas

Hovězí stejky po mexicku - Carne Asada con Sevollitas

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 17 srp 2010, 10:41

podle Ricka Lopeze

Suroviny:
1 kg plátků hovězího masa
10 - 20 zelených cibulí, vcelku, nenakrájených
šťáva z 1 citronu
sůl
pepř
3 lžíce piva (zbytek ihned vypijte na kuráž)
stroužek česneku

Postup:
Smíchejte všechno v míse a nechte nejméně 1 hodinu odpočinout.
Vyndejte cibuli z marinády a položte stranou.
Maso ogrilujte z jedné strany, 3 - 5 minut, sundejte z grilu.
Poskládejte cibuli pokrytou marinádou na gril a na ni maso, syrovou stranou dolů, grilujte asi 6 - 8 minut.
Servírujte se spoustou pití.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Recepty na steaky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x