Korejský steak Kahl Bi

Korejský steak Kahl Bi

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 23:30

Korejský steak Kahl Bi
Honza Hurych

2 kg masa na steaky
1 dl sojové omáčky
špetka pepře
1 lžíce utřeného česneku
1 lžíce medu
1/2 lžičky strouhaného zázvoru
asi 1/4 hrnku jemně nasekané cibule
1 lžíce sezamového oleje

Vše smíchejte a marinujte aspoň 6 hodin, nejlépe přes noc. Grilujte na mírném ohni, jak máte steaky rádi. (viz: steakologie)
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1940
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Recepty na steaky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x