Kořeněný kovbojský steak

Kořeněný kovbojský steak

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 23:51

Kořeněný kovbojský steak
TV Food Network

1 kg steaků asi 2 cm silných

Western BBQ Sauce:
1 hrnek kečupu
1/2 hrnku jablečného octa
1/2 hrnku vody
3 lžíce hnědého cukru
1 lžíce Worcestershire sauce
1 lžička cayanského pepře

V kastrolku smíchejte všechny součásti omáčky, uveďte do varu a zvolna 10 minut povařte. Nechte stranou 1/4 hrnku omáčky, zbytek po vychladnutí nalijte do plastikového sáčku, přidejte maso a marinujte přes noc.
Vyndejte z marinády a grilujte až je maso měkké, na vnitřní teplotu 60°C. Před koncem potřete obě strany omáčkou kterou jste předem dali stranou.
Maso nakrájejte na tenké plátky, podávejte s "Dvacetiminutovými kovbojskými fazolemi" (http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=36&t=95).
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Recepty na steaky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron

x