Flank steak

Re: Flank steak

Příspěvekod j3david » 07 čer 2016, 03:56

Blánu pryč nedám pokud bych ty dva svaly od sebe neoddělil - tedy rozkrojit od sebe podélně?
Wiking
Uživatelský avatar
j3david
Grillmeister
 
Příspěvky: 257
Registrován: 16 čer 2012, 09:28

Re: Flank steak

Příspěvekod drobek » 07 čer 2016, 05:10

Odďěl, pokud ti zůstanou svaly 2,5 - 3 cm silné. ???
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Flank steak

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 07 čer 2016, 12:59

Příští kousek dám do vakua a nechám v lednici 2-3 týdny ležet. Pak by to masíčko mělo být ještě lepší. Naložené můžete nechat i 24 hodin. To určitě taky pomůže. Blanu můžeš nechat, při krájení ji odstranit.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Předchozí

Zpět na Recepty na steaky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x